Hozzávalók:
A tészta:
5 egész tojás, 30 dkg porcukor, 10 evőkanál víz, 10 dkg darált dió, 20 dkg liszt,
½ csomag sütőpor

Krém:
3 kanál liszt, 2 ½ dl tej, 1 csomag vaníliás cukor, 12 dkg vaj, 12 dkg porcukor

A tojások sárgáját a porcukorral kikeverjük. Lassanként hozzáadjuk a vizet, diót, lisztet, sütőport és végül a tojások keményre vert habját. Előmelegített sütőben,
180 fokon tűpróbáig sütjük. Ha kisült kettévágjuk.
Krém:
A lisztet elkeverjük a tejjel, vaníliás cukorral és sima péppé főzzük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a vajat a porcukorral kikeverve. Ezzel megtöltjük a lapokat és a tetejét is megkenjük a krémmel. Tetejét dióval szórhatjuk meg.