Hozzávalók:
20 dkg zsíros keksz, 10 dkg vaj,
1 evőkanál méz

Töltelékhez:
10 dkg étcsokoládé,
10 dkg tejcsokoládé,
2 evőkanál porcukor,
1 csomag vaníliás cukor, 2 dl tejszín

Díszítéshez:
3 evőkanál tejszínhab,
20 dkg gyümölcs

A kekszet darabokra törjük és zacskóba téve sodrófával morzsásítjuk. A vajat felolvasztjuk és a mézzel együtt a kekszmorzsához adjuk. A keveréket egy kapcsos tortaforma aljába nyomkodjuk és a hűtőszekrényben 1 órát pihentetjük. A csokikat egy tálban gőz felett felolvasztjuk és hagyjuk hűlni. A tejszínből a kétféle cukorral kemény habot verünk, majd hozzákeverjük a csokit. A kész krémet a kekszre kenjük, és 1 órára visszatesszük a hűtőszekrénybe. A csokis keksztortát tejszínhabbal és gyümölccsel díszítve tálaljuk.