Hozzávalók:
25 dkg margarin, 1 egész tojás,
20 dkg porcukor + 15 dkg cukor,
2 evőkanál méz,
1 dl tej + 5 evőkanál tej, 25 dkg liszt, jó késhegynyi szódabikarbóna,
3 dkg kakaó, 5 kávéskanál rum, kókuszreszelék

3 dkg margarint, 1 egész tojást,
20 dkg porcukorral habosra keverni; 2 evőkanál mézet felmelegíteni, 1 dl tejet, 25 dkg lisztet, jó késhegynyi szódabikarbónát hozzákeverjük.
Zsírozott, lisztezett tepsiben sütjük. – (A tepsi 38X22 cm nagy.) – 20 – 25 perc alatt megsül.
22 dkg margarint felolvasztani, 15 dkg cukor, 5 evőkanál tej, 3 dkg kakaó,
5 kávéskanál rum hozzáadásával összefőzzük. (Amíg a tészta sül, elkészítjük.)
A még melegen felszeletelt süteményt – (45 – 50 darabra vágjuk) – egyenként belemártjuk a meleg krémbe és kókuszreszelékbe forgatjuk.
(Villát kell a süteménybe szúrni, úgy mártjuk a krémbe és utána a reszelékbe. Csak a talpa marad száraz.)