Rumos szelet és Zserbó (>> csokis tetejű)
fehér tetejű

Hozzávalók:
Az egészhez ennyi kell.
50 dkg liszt, 15 dkg zsír, 1 sütőpor, 3 egész tojás, 2 dl tej,
35 dkg cukor + 30 dkg porcukor,
1 ½ dl rum, 20 dkg vaj,
2 kanál kakaó

A tészta:
50 dkg liszt, 15 dkg zsír,
15 dkg cukor, 1 sütőpor,
3 tojássárgája, kb. 1 dl tej

Ezeket összegyúrjuk és 3 külön lapot sütünk belőle.

Töltelék:
Egy lapot összetörünk, 1 dl tejben, 1 ½ dl rumban megáztatjuk, majd 20 dkg vajat
20 dkg cukorral kikeverünk és 2 kanál kakaót teszünk hozzá. Ezt a masszát jól elkeverjük és a 2 lapot megtöltjük.

Máz:
A 3 tojásfehérjéből, 30 dkg porcukorral gőz felett habot keverünk és a tészta tetejére tesszük.