Hozzávalók:
36 db (3 csomag Pafino) babapiskóta,
50 dkg Mascarpone sajt,
2 – 3 evőkanál cukor,
150 – 200 g 30 % tejszín,
lefőzött feketekávé, rum,
Amoretto mandula likőr, kakaópor

A Mascarpone sajtot,
2 – 3 evőkanál cukrot és a tejszínt jól kikeverjük. (A tejszínt 2 – 3 részletben kell adagolni.)
Mivel a piskóta édes, ezért kell a krémbe kevés cukor!
A félbetört babapiskótákból úgy teszünk egy sort az edény aljára, hogy előtte a piskótákat keresztülhúzzuk a rumos, likőrös feketekávén. (Ne legyen benne sok az alkohol!)
Utána következik a Mascarponés keverékből egy réteg. Rászórunk egy kis kakaóport.
A rétegeket addig kell ismételni, amennyi anyag van. (A Mascarponés krémről a kakaóport nem elfelejteni!)
A lényeg, hogy Mascarponés krém kerüljön legfelülre, arra pedig kakaópor.
Ha kész, hűtőszekrénybe tesszük.

/Célszerű a fogyasztás előtti nap elkészíteni, akkor finomra összeérik./