Hozzávalók:
Az egészhez ennyi kell.
½ kg liszt,
20 dkg cukor + 20 dkg cukor,
½ zacskó sütőpor,
1 Rama margarin,
2 db tojássárgája + 2 egész tojás,
2 pohár tejföl, ¾ kg túró,
1 citrom héja lereszelve,
5 – 6 dkg mazsola,
2 evőkanál búzadara (gríz)

A tészta:
½ kg liszt, 20 dkg cukor,
½ zacskó sütőpor,
1 Rama margarin, 2 tojássárgája,
1 pohár tejföl

A fenti anyagokat könnyű tésztává gyúrjuk. 2/3 – át tepsi – (közepesnél nagyobb) – nagyságúra nyújtjuk.

Töltelék:
¾ kg túró, 2 egész tojás, 1 pohár tejföl, 20 dkg cukor, 1 citrom héja lereszelve,
5 – 6 dkg mazsola, 2 evőkanál búzadara (gríz)

Ezeket jól elkeverjük és 10 – 15 percig állni hagyjuk. Rátesszük a tepsibe levő kinyújtott tésztára. (A tepsit nem kell kizsírozni.) A maradék 1/ 3 tésztával berácsozzuk.
Előmelegített sütőben – (10 perc) – rózsaszínre sütjük.