Hozzávalók:
20 dkg vaj, 9 dkg vaníliás cukor, 3 tojássárgája, 28 dkg finom liszt, baracklekvár

Hab:
4 – 6 tojás fehérje, 12 dkg porcukor, 10 dkg lekvár

A vajat vaníliás cukorral és a tojások sárgáival jó habosra keverjük. Hozzáadjuk lassanként a lisztet. Az egészet gyúró deszkára fordítjuk és 6 részre osztjuk. A tésztából 4 részt tortalapon egyenként megsütünk. Az 5. részt megkenjük baracklekvárral és a hatodikból rácsot teszünk az ötödikre. Tojással bekenjük a rácsokat és megsütjük.
Hab:
A tojás fehérjékből kemény habot verünk. Hozzáadjuk a porcukrot és a lekvárt. Egy forró vízzel telt lábos felett addig verjük, míg meleg és jó sűrű lesz.
A lapokat megtöltjük, a rácsosat ráhelyezzük és oldalait is bevonjuk habbal.