Hozzávalók:
25 dkg vaníliás cukor, 4 egész tojás, 25 dkg főtt passzírozott gesztenye

Gesztenyekrém:
15 dkg vaj, 20 dkg passzírozott gesztenye, 12 dkg cukor

Csokoládémáz:
5 dkg csokoládé, 2 evőkanál víz, 2 tojássárgája, kis dió nagyságú vaj

A tojás fehérjéket kemény habbá verjük. A tojások sárgáit a vaníliás cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a gesztenyét és a tojáshabot. 3 részben sütjük és a következő gesztenyekrémmel töltjük.
Gesztenyekrém:
A cukrot sűrűre főzzük – ez utóbbi alatt egy kis vízzel való spriccelést értünk. A vajat habosra keverjük. Hozzáadjuk a gesztenyét és a cukrot.
A tortát a következő csokoládémázzal vonjuk be.
Csokoládémáz:
A tojások sárgáit habosra keverjük. A csokoládét vízzel sűrűre főzzük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a tojások sárgáit és a vajat.
Csokoládémáz helyett tejszínhabbal is be lehet vonni.