Hozzávalók:
5 egész tojás, 12 dkg porcukor, ¼ kg főtt passzírozott gesztenye, 7 dkg mandula, kevés vaj, liszt, 3 dl tejszínhab, baracklekvár, gesztenye püré, színes pálcikák, csokoládé dara

A tojás fehérjéket kemény habbá verjük. A mandulát héjastul ledaráljuk. A tojások sárgáit a porcukorral 3 óráig habosra keverjük. Hozzáadjuk a gesztenyét, mandulát és a tojáshabot.
Vajazott, lisztezett 2 egyforma tortaformában 2 egyforma lapot sütünk. Ezeket lapjával ketté vágjuk – 4 lap lesz. Tejszínhabbal töltjük, középen baracklekvár réteggel. A torta tetejére baracklekvár habtető kerül, szélére gesztenye püréből hosszú vagy kis golyókat formálunk színes pálcikákkal, melyeket csokoládé darában megforgatunk.