Hozzávalók:
8 tojássárgája, 20 dkg cukor, 6 – 8 evőkanál erős fekete kávé, 1 db vanília,
24 dkg vaj, kb. 30 db baba piskóta, cukor, fekete kávé, mandula

A vajat habosra keverjük. A tojások sárgáit, cukorral, fekete kávéval – (a krémet ezzel színesítjük, hogy jó barna legyen – pótkávét tilos használni) – és a vaníliával vízgőz felett habüstben krémmé verjük. Befejezésül a vajhoz adjuk a kihűlt krémet.
Édes kávén egyenként keresztül húzzuk a baba piskótákat. Egymás mellé rakjuk egy üveg vagy torta tálra, mint a Baba tortánál. Úgy rakjuk le a piskótákat, hogy sündisznó formát adunk neki. 1 sor piskóta, 1 sor krém, 1 sor piskóta, 1 sor krém stb. … Tetején oldalain is ezek.
Krémmel behúzzuk és főtt, héjazott, hosszúkásra vágott mandulával díszítjük imitálva a sün bőrét.
24 óráig állni hagyjuk.