Hozzávalók:
3 egész tojás + 1 tojássárgája, 14 dkg cukor, 14 dkg mandula, ½ dkg liszt

Krém:
4 tojássárgája, 1 ½ dl tej, 10 dkg cukor, 2 evőkanál jó Maraschino likőr, 7 dkg vaj

maraschino íz, zöld mandula vagy pisztácia

A mandulát ledaráljuk. A tojás fehérjéket kemény habbá verjük. A tojások sárgáit a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a mandulát, lisztet és a tojáshabot. 2 lapot sütünk és a következő krémmel töltjük.
Krém:
A vajat habosra keverjük. A tojások sárgáit, tejet, cukrot és a Maraschino likőrt sűrűre főzzük. Ha kihűlt, a vajhoz keverjük.
A torta tetejét és oldalát más maraschino ízzel vonjuk be. Zöld mandulával vagy pisztáciával díszítjük.