Hozzávalók (4 személyre)
80 dkg sovány sertéscomb, 2 fej közepes vöröshagyma,
1 tasak Fokhagymás Villámpác, só, kevés bors, 1 teáskanálnyi majoránna,
1 késhegynyi őrölt szerecsendió, ½ dl olaj a pácoláshoz + 3 evőkanál a sütéshez

A húst megmossuk, egyenletes kockákra, a vöröshagymát pedig szép apróra vágjuk. A Fokhagymás Villámpácot elkeverjük ½ dl olajjal, majd összekeverjük a hússal, hogy mindenhol érje. Fél órát állni hagyjuk.
Egy edényben felhevítjük az olajat és rátesszük a hagymát. Addig pirítjuk, amíg a hagyma elkezd üvegesedni, közben pedig kevergetjük. Ha már jó a hagyma, rátesszük a húst és nagy lángon addig kevergetjük, míg a húskockák minden oldala szépen kifehéredik. Ekkor öntünk rá egy kis vizet, sózzuk, borsozzuk, rátesszük a majoránnát és az őrölt szerecsendiót.
Tegyünk rá fedőt és mindig csak annyi vizet öntsünk rá, hogy párolódhasson s lesülhessen. Ha már puha a hús, vegyük le a fedőt és hagyjuk, hogy elfőjön a leve. Utána még egy kicsit pirítsunk rajta, amíg olyan színű nem lesz, amilyet szeretnénk.
Kis darabokra vágott – (pl: felkockázott) – sült krumplit készíthetünk hozzá köretnek.