Hozzávalók:
Palacsinta:
2 egész tojás, 20 dkg liszt, 4 dl tej

Töltelék:
sertésvelő, vöröshagyma, zsír, só, kevés bors, 1-2 tojássárgája

Panírozás:
10 dkg liszt, 15 dkg zsemlemorzsa, 2 tojás

Sütés:
3 dl olaj

Elkészítjük a sertésvelőt a szokott mód szerint. A finomra vágott vöröshagymát zsírban megpirítjuk. Hozzátesszük a megtisztított, összevagdalt velőt és megsütjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és félretesszük. Ha kihűlt, 1-2 tojássárgáját keverhetünk hozzá, kiadósabb és jobban összeáll.
Az időközben kisütött vékony palacsintákba töltjük. A palacsintát úgy kell felhajtani, hogy először a két szélét hajtjuk be, majd feltekerjük, így nem folyik ki a töltelék. Ezután lisztbe, felvert tojásba bemártva, szemlemorzsába meghempergetjük és forró olajban megsütjük.
Tartármártást mindenképp adjunk hozzá, de lehet különféle köreteket is adni mellé.