Hozzávalók:
szép darab vesepecsenye, só, ¼ kg borjú, 2 kisebb libamáj, szarvasgomba vagy csiperke, petrezselyem, fél fej vöröshagyma, 3 tojássárgája, só, törött bors, zsír

Néhány napig hűtőszekrényben álló, bőrétől megtisztított vesepecsenyét besózunk. Ezalatt elkészítjük a májat. A borjúhúst és a libamájat néhányszor átdaráljuk a darálón és utána szitán átpasszírozzuk, hogy finom legyen. A szarvasgombát megmossuk, megpucoljuk, finomra vágjuk és megpároljuk. A hagymát lereszeljük.
A petrezselymet finomra vágjuk. A borjúhúst, libamájat, szarvasgombát, hagymát, petrezselymet, tojások sárgáit, sót és a törött borsot jól elkeverjük.
A besózott vesepecsenyét ezzel a tömeggel egészben bevonjuk. Egy jól megmosott disznó ….. csavarjuk a húst. Serpenyőbe teszünk 2 dl forró zsírt és folytonos öntözgetés közben puhára sütjük.