Hozzávalók (5 személyre)
1 csomag tészta,
5 evőkanál liszt, 6 dl tej,
40 dkg sajt (lehet többféle is, vegyesen),
5 dkg margarin

Egy lábosban felteszünk annyi vizet főni, amennyi a tészta csomagolásán szerepel. Amíg a tészta fő, elkészítjük a krémet.
Begyújtjuk a sütőt, és 180 °C – ra állítjuk, hogy amíg a krém készül, bemelegedjen. A sajtot lereszeljük. A lisztet elkeverjük csomómentesre egy nagy edényben a tejjel és közepes lángon főzzük 10 percig, állandó keverés mellett. Beleöntjük a reszelt sajtot, 1 – 2 percig azzal is főzzük, állandóan kevergetve.
Ha kész, lehúzzuk a tűzről, leszűrjük a tésztát és rögtön beleborítjuk az elkészült krémbe és alaposan összekeverjük. Egy kisebb tepsit kikenünk margarinnal. Beleöntjük a sajtos tésztát a tepsibe és 30 percig sütjük.