Ezen az oldalon lehet regisztrálni és bejelentkezni a honlapra. Amennyiben regisztrál, és kitölti a regisztrációs lapot, felhasználóvá válik.
A felhasználók hozzáférhetnek védett oldalakhoz, amelyek közt szerepel a fórum oldal, ahol bejegyzéseket írhatnak, elsősorban a honlap témáival kapcsolatban, de ha valakit érdekel a honlap szerkesztése és a wordpress program, ezekkel kapcsolatban is válaszolok a kérdésekre.
Miután kitöltötte és elküldte a regisztrációs ürlapot, a rendszer automatikusan küld önnek egy jelszót, amivel be tud lépni, mint felhasználó. Ekkor lehetősége van az adatlapja kitöltésére és jelszava megváltoztatására, valamint hozzáfér egyes nem nyilvános oldalakhoz is (Pl. fórum).

Mivel ez a honlap magyar nyelvű, így csak az ezen a nyelven beszélők maradhatnak felhasználók. Ezekre a kritériumokra azért van szükség, mert már több külföldi spamer regisztrált, és bár a modorállásnál kiszűröm őket és így semmiféleképp sem jelenhetnek meg az oldalon, de úgy gondolom, hogy ezzel is megelőzöm a spameket, semmi szükség rájuk.

B.T. 2011-09-21