Bőm Tamás vagyok, kertész. Közel 30 éve ebben a szakmában tevékenykedem.

Faiskolai szaporításokkal foglalkozom, jelenleg elsősorban dísznövényekkel. Ezt a honlapot azért hoztam létre, hogy a szakmában megszerzett tapasztalataimat megosszam az érdeklődőkkel.
Sokan helytelenítik, hogy titkokat osztok meg ismeretlenekkel, sőt akadnak, akik hülyének néznek amiatt, hogy nem kérek pénzt a tudásom átadásáért. Lehet, hogy igazuk van, de nekem erről más a véleményem. Ha valaki jobban belegondol számos nagyon fontos dolog ezen a világon olyan emberektől származik akik nem azért kutattak, dolgoztak, hogy vagyonra tegyenek szert, hanem mert erre születtek.

Gondoljunk csak az orvostudományból Alexander Fleming-re a penicillin felfedezőjére vagy Semmelweis Ignác-ra az anyák megmentőjére és még számtalan példát felhozhatnék. Félreértés ne essék én nem hasonlítom magam, ilyen kimagaslóan nagy tudású híres emberekhez, csak választ adtam a felvetésekre. A mai elanyagiasult, önző világ, szerintem, hátráltatja a fejlődést, hiszen ma már, szinte mindent pénzért akarnak adni, így a kevéske tudást is, pedig ez aztán nem válhat árúvá. Így ezen a lapon nem csak a kertészettel, hanem a számítógéppel és még sok minden mással is szeretnék
foglalkozni a későbbiek során. A számítógépet azért említettem, mert ennek a honlapnak az elindítása sok energiámat, sok utánajárást és sok gondolkozást okozott nekem, de sikerült minimális költséggel létrehoznom pár hónap alatt, és a honlapom szerkesztése során is sok tapasztalatot szereztem és szerzek nap min nap.
A honlap fejlesztése elképzeléseim szerint folyamatos lesz, amennyiben valaki részt kíván venni benne azt szívesen veszem. Egyes részeket jelszóval védek, az oda való bejutáshoz szüksége lesz a látogatónak a jelszóra, amit regisztráció után megadok.
A többi menet közben kiderül…
2010-10-04                            Üdvözlettel: Bőm Tamás

httpv://www.youtube.com/watch?v=ruuRrHyjGUs